Installatietechniek

Riolering
Het aanleggen van riolering is bij ieder (bedrijfs)pand anders. Wij leggen uw binnen– en buitenriool nauwkeurig en vakkundig aan. Ook kunt u bij ons terecht voor werkzaamheden met betrekking tot reparatie en renovatie en het oplossen van rioleringsproblemen.

Water- en gasinstallaties
Voor de aanleg van complete water- en gasleiding netwerken in nieuwe panden of vernieuwing van water- en gasleidingen, aanpassingen aan de drinkwaterinstallatie of het verhelpen van lekkages staan onze vakmensen voor u klaar.

Sanitair
Voor aankoop van nieuw sanitair verwijzen wij u graag naar een showroom van een van onze leveranciers. Zij bieden u een ruim assortiment. Onze vakkundige werknemers verzorgen vervolgens graag de plaatsing en montage voor u.

Ventilatie
Er zijn diverse, energiezuinige ventilatiemogelijkheden. vervangen voor:
wij kunnen diverse soorten ventilatie installaties aanbrengen zoals warmte terug win systemen (wtw) en in de EPC hoog scorende installaties. neem vrijblijvend contact op voor informatie.

Legionellapreventie
In ons drinkwater bevindt zich altijd een geringe hoeveelheid van de legionellabacterie, die de veteranenziekte kan veroorzaken. Als het water in het leidingnet stil staat of een verkeerde temperatuur heeft, kan deze bacterie zich verder ontwikkelen. Dit kan voorkomen worden met een risico-inventarisatie of beheersplan (particulier en bedrijfsleven).