Verwarming

Technisch bureau Van der Span is er voor alle zaken omtrent het verwarmen van uw woning of bedrijf. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij altijd een passende installatie voor u verwezenlijken.

Op het gebied van verwarmingstechniek verzorgt technisch bureau Van der Span de levering en plaatsing van CV ketels, radiatoren, leidingen, warmteboilers, warmtepompen, vloerverwarming en aanverwante producten. Dankzij onze ruime ervaring in deze branche kunnen wij op basis van uw persoonlijke situatie het meest efficiente en energiebesparende advies neerleggen. Of u nu thuis of binnen uw bedrijf wilt zorgen voor een aangenaam klimaat, bij ons kunt u altijd rekenen op een goed advies, vakkundige installateurs en een uitstekende service.

U kunt bij ons tevens terecht voor onderhouds- en herstelwerkzaamheden aan uw verwarmingsinstallaties. Net zoals alle andere apparatuur is uw verwarming onderhevig aan verval. Het is daarom verstandig om eens in de zoveel tijd uw verwarming te laten controleren door een erkende verwarmingsspecialist. Ook bij storingen bent u bij Technisch Bureau Van der Span aan het juiste adres. Met onze 24 uur service zit u nooit lang met een CV storing!

Wanneer u de onderhoudsdienst inschakelt, voorkomt u toekomstige gebreken aan uw CV of verwarmingsinstallatie. Wij raden u aan om eens per 18 maanden uw verwarming door een specialist te laten controleren. U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten, zodat u er zeker van bent dat uw CV periodiek wordt gecontroleerd. Dit onderhoudscontract kunnen wij helemaal aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

Storing?
Heeft u last van een storing in uw CV? Neemt u dan direct contact op met de storingdienst. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om uw storing te verhelpen. Dus ook op zon- en feestdagen.