Onderhoudscontract

Wanneer u de onderhoudsdienst inschakelt, voorkomt u toekomstige gebreken aan uw verwarmingstoestel of cv installatie. Wij raden u aan om eens per 18 maanden uw verwarmingstoestel door een specialist te laten controleren. U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten, zodat u er zeker van bent dat uw verwarmingstoestel periodiek wordt gecontroleerd. Dit onderhoudscontract kunnen wij helemaal aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

Storing?
Heeft u last van een storing in uw verwarmingstoestel? Neemt u dan direct contact op met de storingdienst via tel: 0598-392603. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om uw storing te verhelpen. Dus ook ’s nachts of op zon- en feestdagen.

Servicecontract
Een servicecontract kan gezien worden als een soort verzekering die u net als op uw auto ook op een verwarmingstoestel kunt afsluiten. U kunt besluiten geen servicecontract af te sluiten en ieder jaar opnieuw een installateur te laten langskomen voor een beurt. Maar daarmee bent u op termijn duurder uit. Bovendien kunt u voor onverwachte verrassingen komen te staan wegens achterstallig onderhoud.

Wanneer goed onderhoud nagelaten wordt, zal uw installatie minder rendabel worden en dus meer verstoken of verbruiken. Voor mensen die graag meer zekerheid willen hebben dat hun installatie in topconditie blijft, is een onderhoud/service contract interessant. Bij installatie of reparatie door een niet erkende installateur vervalt meestal de garantie op uw installatie.

* Vraag naar de voorwaarden

Klik hier voor het online servicecontract