background

Werken bij

Ben jij de installatiemonteur of elektromonteur die wij zoeken?

Ben jij de installatiemonteur die wij zoeken? Die graag bezig is met techniek, die ervaring heeft als monteur, die verantwoordelijkheid heeft en servicegericht werkt. De monteur die elke dag zijn taken afwisselend en breed uitvoert. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn een MKB onderneming in Kolham, met korte lijnen, no nonsense, en de deuren van de kantoren staan altijd open. Er is een informele werksfeer.

Je bent verantwoordelijk voor de werkzaamheden aan de technische installaties bij een breed scala aan klanten. JeĀ  voert de werkzaamheden op locatie zelfstandig uit op basis van werkinstructies. Op de locatie onderhoudt je het contact met klanten.

Wat vragen wij, welke functie eisen zijn er:

een MBO-opleiding nivo 3 opleiding installatietechniek of elektrotechniek met minimaal 1 jaar aantoonbare relevante werkervaring in een soortgelijke functie

Technisch inzicht verkregen door ervaring op het gebied van water, gas, en verwarmingsinstallaties of elektrotechnische installaties, je werkt oplossingsgericht en gestructureerd, met het nodige verantwoordelijkheidsgevoel.

Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken en je bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit

VCA-certificaat of de bereidheid om dit certificaat via ons te behalen.

goede beheersing van de Nederlandse taal en rijbewijs B

Wat bieden wij?

Uitstekende en primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden;

Salarisindicatie is afhankelijk van leeftijd en ervaring en in overeenstemming met de zwaarte van de functie;

Mogelijkheid om direct in vaste dienst te komen;

Een informele en prettige werksfeer;

24 vakantiedagen en 13 adv dagen;

Bedrijfs c.q. werkkleding en een ingerichte service auto

Kortom een uitdagende en afwisselende functie in een enthousiast team met mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Meer informatie?

Voor meer informatie en vragen over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met de heer Paul Hillebrand 0598 392603 of via info@vdspan.nl, wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur